Dong Feng

 

Tillbaka

 

Från och med juni 2006 samarbetar vi med JINMA Sverige AB och säljer deras traktorer, vagnar och tillbehör. Vi är stolta att kunna erbjuda JINMA:s produkter, äntligen finns det en traktor för skogen och gården till ett attraktivt pris.

 

JINMA Sverige AB importerar traktorerna från Kina och monterar och modifierar dem för att de ska passa den svenska marknaden. 

JINMA Sverige har har varit aktiva i sex år och är experter på JINMA traktorerna. De har ett stort reservdelslager och håller en hög servicenivå.

 

Vi har JINMA traktorn i tre versioner 20hk, 25hk och 30hk. Alla modellerna har fyrhjulsdrift , servostyrning  och är utrustade med en trecylindrig diselmotor.

JINMA traktorena har trepunktslyft och kraftuttag. Därför kan de användas med en mängd tillbehör bland annat griplastarvagn, flistugg, jordfräs, rotorklippare, gräsaggregat, grävaggregat , m.m.

Detta gör JINMA till en flexibel traktor perfekt för den lilla gården där den kan utrustas efter behov, eller som ett komplement till en större traktor på grund av sin vikt och smidighet.

Fler bilder på JINMA traktorer i skogen, klicka här!

JINMA Sverige AB har tillsammans med Kranman AB utvecklat tre olika huggarvagnar. Traktorerna utrustas med  skyddsplåtar och grenavskiljare. Tillsammans med en kranman griplastarvagn och en radiostyrd hydrautisk vinsch blir JINMA traktorerna ett utmärkt skogsekipage. Vi har specialiserat oss på JINMA för skogen, hos oss kan du jämföra traktorerna mot varandra i tuff skogsterräng men också mot våra andra små skogsmaskiner. På det sättet kan du vara säker på att du väljer rätt maskin för de behov du har, välkommen att provköra!

Ett robust grävaggregat från JINMA, mer information här!

 

Tillbehör:

bulletGrävaggregat
bulletRotoklippare
bulletSchaktblad
bulletFlishugg
bulletPallgafflar
bulletSkopa till frontlastare

 

Finansiering

Vi samarbetar med Wasa Kredit och kan erbjuda finansiering av JINMA. Maskinen utgör säkerhet för lånet och Du kan välja antingen avbetalning eller leasing.

För mer information besök JINMA Sveriges Hemsida! Där hittar du mycket information och bilder.

 

Start ] Tillbaka ]

Skicka e-post för prisuppgifter, frågor eller kommentarer här!
E-post:            info@gosta-gustafsson.se
Telefon:         070 6491339

Senast ändrad: 2017-12-25